Składniki:
kawałki tuńczyka w sosie własnym (puszka)
3/4 szklanki kaszy kuskus
kukurydza (mała puszka)
czerwona fasola (puszka)
kilka pomidorków koktajlowych
majonez
sól, pieprz do smaku
2-3 cykorie
2-3 cykorie
Kaszę zalać lekko osolonym wrzątkiem a potem dodać pozostałe składniki i lekko wymieszać.
Gotową sałatkę podawać na liściach cykorii. Mniam... do schrupania :)
Zdjęcia wykonane przez Anię Szot ze studia
www.foto-nostalgia.pl
Dziękujemy i polecamy :)
Przyznam Ci się MDF, że to Ty nauczyłas mnie jeść kaszę kuskus, pierwszy raz jadłam tak dobrą właśnie przez Ciebie zrobioną z tuńczykiem.
A widzisz, człowiek uczy się przez całe życie! A ja jeszcze niejedno danie Ci przyrządzę!
Komentarze